22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Hayat, hayalleri gerçekleştirmektir!

Eşinin hediye ettiği küpeyi takan Kanat "Şimdi sıra saç uzatıp at kuyruğu yapmakta" dedi..

Kanser hastalığı nedeniyle yaşamını yitiren gazeteci Ufuk Güldemir'in ölümünün ardından köşe yazısında "İki hayalim kaldı, birincisi saçımı uzatıp at kuyruğu yapmak, ikincisi küpe takmak" diyen gazeteci-yazar Kazım Kanat, küpe hayalini gerçekleştirdi.

Eşinin hediye ettiği küpeyi takan Kanat, "Eşim en büyük iki hayalimden birini gerçekleştirdi ve kulağıma küpeyi taktı. Şimdi sırada saçımı uzatıp at kuyruğu yapmak var" dedi.

SABAH Gazetesi yazarı, atv spor yorumcusu, gazeteci-yazar Kazım Kanat, yaz başından bu yana eşi Sevinç Kanat ile yaşamını "Meleğim" adlı 11 metrelik yelkenli teknesinde sürdürüyor.

Doktorların "Kemoterapi" tedavisine devam etmesini istemesine rağmen "Altı ay hastane odalarında yaşamak yerine, iki ay dilediğini yapıp yaşamak" felsefesiyle geldiği Bodrum'un güzelliklerinin tadını çıkarıyor.

Bol bol yüzüp son kitabını yazan Kazım Kanat, dostlarıyla vakit geçirmenin keyfini de yaşıyor. Ufuk Güldemir'in ölümünün ardından köşesinde yazdığı yazının bir çok televizyon ve gazetede yer aldığını belirten Kazım Kanat, "Bodrum'da çok keyifli bir hayat yaşıyorum. Buradaki dostlarım beni hiç yalnız bırakmıyor. Eşim ve dostlarımla birlikte hayatın tadını çıkarıyoruz" diye konuştu. Sevinç Kanat ise eşinin hayalini gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Alp ARBAK/sabah
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2007 Pazartesi 10:12:30
Güncelleme :25 Haziran 2007 Pazartesi 10:17:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
can aslan IP: 88.234.54.xxx Tarih : 25.06.2007 11:41:36
Teknede ki atık suları arıtma imkanları yoksa gider ayak bodrum denizini birde bunlar kirletecekler.