23
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Heidi Klum evlendi

Ünlü top model Heidi Klum, ünlü şarkıcı Seal ile Meksika’da düzenlenen sade törenle evlendi. Macar bir kemancının seranad yaptığı törene çiftin aileleri ve az sayıdaki arkadaşı katıldı.

İnternetteki ‘imdb’ sitesinin haberine göre, Hollywood’da Renee Zellweger ve Kenny Chesney’nin hafta sonundaki düğünüyle başlayan evlilik furyası Heidi Klum ve Seal ile sürüyor. Bebek bekleyen çift, Meksika yakınlarındaki Peuerto Vallarta’da sade bir törenle dünyaevine girdi. Macar bir kemancının seranad yaptığı törene çiftin aileleri ve az sayıdaki arkadaşı katıldı. Güzel model Klum’un nikahta Vera Wang marka bir gelinlik giydiği ifade edildi.
Hareketli bir yaşantısı olan ünlü Alman top model Klum, 1997’de yıldızların saçlarını yapan tanınmış kuaför Ric Pipino ile evlenmiş, çift 2000 yılında boşandı. Renault’nun Formula 1 takım şefi Flavio Briatore ile uzun zaman çocuğunun babası olup olmadığı yönünde sert tartışmalara giren ve işi DNA testlerine kadar götürmeyi düşünen Klum, Briatore’nin ısrarından vazgeçmesi üzerine rahat bir nefes aldı.
Klum-Seal çiftinin bebeğinin Eylül ayında dünyaya gelmesi bekleniyor.
AA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2005 Perşembe 14:38:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?