18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Hollywood’un 2005 gelinleri

Ankara - Sinema ve müzik dünyasının pek çok ünlü yıldızı 2005 yılı içerisinde gelinlik giymeye hazırlanıyor.

Star Magazine, yeni sayısında Cameron Diaz, Beyonce, Sandra Bullock ve Jennifer Garner’ı beyaz gelinlikler içinde kapak yaptı.

"Cani-The Monster" filmindeki rolüyle Oscar’ı kucaklayan ünlü aktris Charlize Theron da bu yıl gelin olacak isimlerden. Beyaz gelinliği ilk defa giymeye hazırlanan 29 yaşındaki Theron, 2001 yazından bu yana 32 yaşındaki aktör Stuart Townsend ile birlikte. Evlilik karşıtı "güzel caniyi" yola getiren Townsend için Theron, "Ben aslında evlenecek türde biri değilim. Ama Stuart ile tanışınca o büyük günü hayal etmeye başladım" diyor.

Paris Hilton’un "Simple Life" programındaki güzel partneri Nicole Richie de DJ Adam Goldstein ile geçen yılın başından beri uyumlu bir beraberlik sürdürüyor. Goldstein’dan yaş gününde hediye olarak elmas bir yüzük alan Richie’nin sevinçten havalara uçtuğu belirtiliyor.

Filmlerinde sürekli aşkın peşinde koşan ünlü aktris Sandra Bullock da gerçek hayatta beyaz gelinliği giymeye hazırlanıyor. 41 yaşındaki Bullock, 37 yaşındaki aktör Jesse James ile önümüzdeki aylarda evlenmeye hazırlanan Bullock, Hawaii’de evlenmek istiyor.

Jennifer Lopez ile fırtınalı beraberliğine nokta koyduktan sonra sakin bir limana sığınıp güzel aktris Jennifer Garner ile görülmeye başlayan aktör Ben Affleck, Garner’ı ailesine takdim etti. Çiftin bu yıl evlenmesi bekleniyor.

Ünlüler dünyasının son gelin adayı da Sienna Miller. Aktör Jude Law’dan yeni yılda evlilik teklifi alan ve bu teklifi kabul ederek nişanlanan genç oyuncu yaz düğünü istiyor.

AA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2005 Pazartesi 14:54:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?