15
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Huysuz'dan 'şiddet olmasın' bağışı

Söylediği kantolarla tanınan ve sahnede 'Huysuz Virjin' adını kullanan ünlü sanatçı Seyfi Dursunoğlu, tüm malvarlığını Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na (TEGV) bağışladı. 

İki yıl önce yapmasına rağmen bu bağışı herkesten gizleyen Dursunoğlu, sanatçılara örnek olabileceğine ikna edilince, yaptığı yardımı açıkladı. 

Ünlü sanatçının bağışladığı malvarlığı içinde, İstanbul Çengelköy'de bulunan altı milyon YTL değerinde lüks villası dört milyon YTL nakit parası da bulunuyor.

ŞİDDET OLMASIN DİYE... 

Sokaklardaki şiddetten yakınan Seyfi Dursunoğlu, bu bağışı neden yaptığını şöyle anlattı: "Türkiye'de eskiden bu kadar hırsızlık, gasp ve şiddet olmuyordu. Ama artık İstanbul, tıpkı Amerika gibi sokaklarına caddelerine girilemeyen bir yer olmaya başladı. Bunun temelindeki neden, eğitimsizlik tabii. Anadolu'dan gelen ve tuğla taşımaktan başka bir yeteneği olmayan genci eğitmezseniz, büyük şehirde problem başlar. Ben de bu yüzden çocukların eğitimi için çalışan bir vakfa mallarımı bağışladım."
Sabah
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2007 Cuma 10:34:03
Güncelleme :27 Nisan 2007 Cuma 10:34:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafaf sert IP: 81.213.249.xxx Tarih : 27.04.2007 18:14:24
sahnede milleti kır-geçir aklını başından al ondan sonra şiddet olmasın.şiddeti siz körüklüyorsunuzda farkında değilsiniz....