19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

İki çocuğunu neden öldürdü?

Antalya'da, çarşamba gecesi, çocukları 3 yaşındaki Hakan Selim ve 2 yaşındaki Kaan'ı suya karıştırdığı fare zehiri içirerek öldüren, kendisi de intihara kalkışan Fatma Dülger (26), poliste ve adliyede verdiği ifadelerde, çok pişman olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Eşim bizimle ilgilenmiyordu. Ona daha önce intihar edeceğimi söylemiştim, ancak bana inanmadı. Çocuklarımın isteklerini yerine getiremiyordum. Eşim birkaç gün eve gelmeyince çalıştığı şirketi aradım, bana ‘yurtdışına gitti' dediler."

Çocuklarımı kime bırakacaktım

"Sonradan eski eşine olan nafaka borcu nedeniyle cezaevine girdiğini öğrendim. Kendimi çok çaresiz hissettim. Çocuklarımı, kimseye bırakamayacağım için öldürdüm. Akşam oyuncak almak için markete gitmiştim. 2 oyuncak ve fare zehiri aldım. Çok düşündüm ama çıkış yolu bulamadım. Mektubu yazdıktan sonra çocukların sularına fare zehirini karıştırıp içirdim. Sonra kendim de aynı sudan içtim. Ancak onlar kendinden geçti, bana bir şey olmayınca bir de hap aldım. Bir şey olmayınca, dışarı çıkıp, yoldan geçen bir otomobilin önüne atladım."

Annemi sevmiyorum

TIR şoförü eşi cezaevinde olan Dülger, "Kocamı çok seviyorum, kendi annemi sevmiyorum ama kayınvalidemi seviyorum" yazılı not bıraktıktan sonra evden çıkıp, kendini bir otomobilin önüne atmıştı. Hafif yaralanan Dülger'in olay yerine gelenlere 2 oğlunu zehirlediğini anlatması üzerine polis harekete geçmişti.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2012 Cumartesi 11:33:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?