25
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

İki işçinin sudan ölümü!

Bursa’da iki inşaat işçisi, ısınmak için yaktıkları tüpün üzerine su dolu tencere koyup yattı. Bir süre sonra tencereden taşan su tüpü söndürdü. Tüpten sızan gazdan zehirlenen iki işçi yaşamını yitirdi

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bodrum katta oturan inşaat işçileri Habip Ayışık (43) ile arkadaşı Necati Kuru (33) ısınmak için yaktıkları piknik tüpten sızan gazdan zehirlenerek yaşamlarını yitirdiler.

Evlerini su basmıştı
Sıvacı Ayışık ve aynı işi yapan arkadaşı Kuru’nun evlerini 15 gün önce su bastı.
Ayışık’ın arkadaşı Mehmet Ali Şimşir, işçilere Yıldırım ilçesi Zümrütevler Mahallesi İkinci Bahtiyar Sokak’ta boş durumda bulunan bodrum katındaki dairesine geçmelerini teklif ederek, karşılığında para talep etmeyeceğini söyledi.

Cesetleri bulundu
Şimşir, eve taşınan Ayışık ve arkadaşı Kuru’dan uzun süre haber alamayınca kontrol etmeye gitti. Evin kapısına gelen Şimşir, kötü bir koku olduğunu fark etti ve durumu polise bildirdi. Polis, yaktıkları piknik tüpün üzerine su dolu tencere koyarak ısınmak isteyen Ayışık ile Kuru’nun cesetleri ile karşılaştı. İlk belirlemelere göre, işçilerin tencereden taşan suyun söndürdüğü tüpten sızan gazdan zehirlenerek öldüğü tespit edildi. İşçilerin cesedi, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Bu arada, yaşamlarını yitiren Ayışık’ın bir süre önce eşinden ayrıldığı, Kuru’nun ise bekâr olduğu öğrenildi.

AA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 16:06:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?