30
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

İkisi de ikizlerini kaybetti!

Adana’da, şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen iki kardeşin cenazeleri toprağa verildi.

Ameliyat olan dedelerini ziyarete gittikleri Yüreğir ilçesine bağlı Geçitli beldesinde duş almak için girdikleri banyoda şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Leman Merve Avanoğlu (13) ile kardeşi Müzeyyen’in (11) cenazelerine Adana Adli Tıp Müdürlüğü’nde otopsi yapıldı.

Yakınları tarafından Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’ndan alınan kardeşlerin cenazeleri Asri Mezarlığa getirildi. Burada yıkanan cenazeler Geçitli Köyü’ne götürüldü.

Hayatını kaybeden iki kardeşin ikizlerinin olduğu belirtildi. Cebesoy İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Leman Merve Avanoğlu’nun Veli Berke ile 5.

sınıf öğrencisi Müzeyyen’in de İrem ile ikiz olduğu öğrenildi.

Zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri dedelerinin evlerine getirilen kardeşlerin ikizleri Veli Berke ile İrem, gözyaşlarına boğuldu.

Anne Selda Avanoğlu, cenazeler eve geldiği sırada ölen çocuklarının ikizlerine sarılarak, "Kızlarım kadersizmiş. Allah oğlumu esirgesin" diyerek gözyaşı döktü.

Baba Mustafa Hikmet ise oğlu Veli Berke’ye sarılarak, ’Oğlum, kızlarımı ben sana emanet etmiştim. Neden onlara bakmadın" diyerek gözyaşı döktü.

Üzerine pembe tül bırakılan kardeşlerin cenazeleri tabutlara konulduktan sonra Geçitli Merkez Camisi’ne götürüldü.

Cenaze namazının kılınmasının ardından Leman Merve ve Müzeyyen Avanoğlu kardeşlerin cenazeleri köy mezarlığında toprağa verildi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2011 Salı 10:40:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?