20
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

İnsanlık gerçekten ölmüş!

Gaziantep'te ayağının biri engelli olan bir kişi, yolun karşısına ağır geçince otomobilden inen üç genç tarafından bıçaklanarak yaralandı.

"İnsanlık ölmüş" dedirten olayın ardından kaçan 3 zanlı, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Atatürk Bulvarı üzerinde araçlar kırmızı ışıkta durduğunda ayağından biri engelli olan Mehmet Gülkoncası (31) yolun karşısına geçmeye başladı. Ancak engeli nedeniyle hızlı yürüyemeyen Gülkoncası yolun ortasındayken otomobiller için yeşil ışık yandı. Bu sırada 27 KD 066 plakalı otomobilde bulunan H.İbrahim Kusur (20), İsmail Akpınar (26) ve Bekir Aydın (20) korna çalarak Gülkoncası'nın çabuk yürümesini istediler.

Gülkoncası ise elleriyle ayaklarını göstererek engelli olduğunu anlatmaya çalıştı. Ancak araçtan inen 3 kişi, vatandaşların şaşkın bakışları arasında Gülkoncası'nı bıçaklayarak otomobillerine binip kaçtılar. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine gelen ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gülkoncası tedavi altına alındı.

Polis, olayı gören vatandaşlardan plakasını öğrendiği otomobili takibe alıp 3 zanlıyı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

AHT
Yayın Tarihi : 22 Mart 2011 Salı 13:39:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?