19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

İstanbul'da spreyli taksici dehşeti

Kadıköy’de, bir bankanın ATM’sinden para çeken Demet Sunar adlı genç kız, evine gitmek için bindiği taksinin şoförü tarafından spreyle bayıltılarak soyulmak istendi. Kendini güçlükle taksiden atan genç kız, TV oyuncusu olan ablası Goncagül Sunar tarafından Özel Acıbadem Hastanesi’ne götürüldü.
Koşuyolu’ndan Göztepe’deki evine gitmek için dün akşam saatlerinde taksiye binen Demet Sunar (24), para çekmek için taksi sürücüsüne Koşuyolu İş Bankası Şubesi önünde durmasını söyledi. Taksiden inerek bankamatikten para çeken genç kız, tekrar taksiye bindi.
Bu sırada, kimliği belirlenemeyen taksi şoförü genç kadının üzerine sprey sıktı. Bayıltıcı olduğu öğrenilen spreyin etkisine giren Sunar, yarı baygın halde, taksi şoföründen durmasını istedi. Taksi şoförünün durmaması üzerine kendini araçtan atan Sunar, hafif şekilde yaralandı. Taksi şoförü ise aracıyla hızla uzaklaştı.
Vatandaşların yardımıyla kendine gelen Sunar, durumu hemen ablası olan ve "Asmalı Konak" ve "Mahallenin Muhtarları" dizilerinde de rol alan tanınmış oyuncu Goncagül Sunar’a bildirdi. Kardeşinin yardımına koşan Goncagül Sunar, genç kızı otomobiliyle Acıbadem Hastanesi’ne götürdü.
İlk müdahalesi yapılan Demet Sunar, polise verdiği ifadede, "Koşuyolu’ndan evime gitmek için taksiye bindim. Bu sırada çantamda yeterli param olmadığını farkettim. Taksi sürücüsüne Koşuyolu İş Bankası önünde durmasını söyledim. Para çekip, tekrar araca bindiğimde taksi şoförü bana sprey sıktı. İnternette daha önce bu tür bir olayı duymuştum. Kendimi can havliyle taksiden aşağıya attım" dedi.
Taksi şoföründen şikayetçi olduğunu söyleyen Demet Sunar, daha sonra ablası Goncagül Sunar ile birlikte gizlice hastaneden ayrıldı. Polis, taksi sürücüsünü bulmak için soruşturma başlattı.
ERHAN YILMAZ - İSTANBUL (İHA)
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2004 Çarşamba 13:27:19
Güncelleme :21 Temmuz 2004 Çarşamba 13:35:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?