18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

İşte Marilyn Monroe’nun aşk sırları


Ölümünün 43’üncü yıldönümünde Hollywood’un bir zamanların seksi aktrisi Marilyn Monroe’nun psikiyatrına anlattığı aşk sırları ifşa edildi.

Dönemin ABD Başkanı John F.Kennedy ile aşk yaşadığına dair herhangi bir açıklamada bulunmayan Marilyn Monroe’nun ölümünden önceki itiraflarında hiç de intihar eğilimi göstermediği savunuluyor. 36 yaşında ölen yıldızın ölümünü araştıran Los Angeles Savcıcısı John Miner, o dönemde M.M.’nin psikiyatristi Dr Ralph Greenson’ın elindeki yıldıza ait kasetleri dinleyerek not almış. Kasetlerden alıntılar da önceki gün Los Angeles Times Gazetesi’nde yayınlandı. Yıldız, psikiyatristi ile kocalarını, aşıklarını, cinselliğini konuşmuş. İşte bazı alıntılar:

JFK: M.M. bir askerdir. Genelkurmay Başkanı ise dünyanın en güçlü adamı. Askerin ilk vazifesi komutanının emirlerine uymaktır. Bu adam ülkemizi değiştirecek.

Robert F.Kennedy (Sevgilisi): Hayatımda onun için yer yok. Onunla yüzleşmeye ve onu yaralamaya yüzüm olmadığını sanıyorum. Başka birinin ona söylemesini istiyorum. Başkan’dan bunu isteme girişiminde bulundum, ancak ona ulaşamadım.

Joan Crawford (Lezbiyen ilişki yaşamış): Bir dahaki sefer Crawford’u gördüğümde, yine birlikte olmamızı istedi. Bir kadınla birlikte olmaktan pek zevk almadığımı söyledim.

Beyzbolcu DiMaggio (eşlerinden): Joe D., Marilyn Monroe’yu her zaman sevecek. Onu her zaman sevdim ve seveceğim. Ancak evli M.M.’ya tahammül edemedi. Çünkü kafasında klasik bir İtalyan evkadını imajı vardı. O da ben değildim.

Frank Sinatra: Harika bir arkadaş. Onu seviyorum o da beni. Ancak insanı evlendiren türden bir sevgi değil. Böylesi daha iyi, çünkü evlilik bu sevgiyi yok eder.

Arthur Miller (eşlerinden): Onunla evlenmek hataydı. O bana gerekli ilgi ve şevkati gösteremedi. Benim zekamı pek önemsemedi. Yatakta da idare ederdi. Çok ilgili bir insan değildi.

Orgazm: Beynimde orgazm olmamı engelleyen bir durum olduğunu söylediniz. Size müteşekkirim doktor. Şimdi orgazmı yaşayabiliyorum. Sadece bir kez değil, aynı kişiyle iki ya da üç kez olabiliyor.

..
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2005 Pazar 01:33:52
Güncelleme :8 Ağustos 2005 Pazartesi 10:45:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?