18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Kabusa dönen evlilik!

MUĞLA'nın Yatağan İlçesi'nde, ikinci evliliğini yaptığı kadının, üç kişiyle birlikte kendisini kaçırıp, silah zoruyla evini üzerine geçirtip emekli maaşına el koyduğunu ileri süren 2 çocuk, 3 torun sahibi 58 yaşındaki Hüseyin Barışık, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Yatağan'ın Bozarmut Beldesi'nde oturan emekli işçi Hüseyin Barışık'ın eşi bir yıl önce kendini asarak canına kıydı. Eşinin ölümün ardından Hüseyin Barışık, arkadaşı Sezai Gocasülük aracılığıyla Marmaris'te oturan kendisi gibi dul olan 55 yaşındaki Ayşe Suiçmez ile tanışıp, geçen Temmuz ayında evlendi.

‘TAPU YOKSA İLİŞKİ DE YOK’

İddiaya göre Ayşe Suiçmez, evlenmelerinden bir süre sonra eşinden evin tapusunu kendi üzerine geçirmesini ve emekli maaşını kendisine vermesini, aksi takdirde kendisiyle ilişkiye girmeyeceğini söyledi. Ancak kendi ifadesine göre, Hüseyin Barışık, eşinin bu isteğini kabul etmedi. Hüseyin Barışık yaşadıklarını Savcılığa verdiği dilekçede şöyle anlattı:

“İki ay önce yanında 3 erkekle eve gelen Ayşe Suiçmez, beni kaçırıp, ormanlık alana götürdü. Zanlılar, silahla tehdit edip ‘Şimdi notere gideceğiz. Evini Ayşe'nin üzerine geçireceksin. Eğer sesini çıkartacak olursan oracıkta kafana sıkarız’ diyerek tehdit etti. Bunun üzerine korkup isteklerini kabul edip, evin tapusunu verdim. Notere gidip maaşımı da eşimin çekebileceği konusunda taahhütde bulundum. Serbest bırakıldıktan sonra savcılığa gidip şikayetçi oldum.”

‘TEK İSTEĞİMİ ONU BULUP BOŞANMAK’

İki aydır tüm aramalarına rağmen eşinin izini bulamadığını belirten Hüseyin Barışık, “Tanışmamızdan sonra arkadaşım Sezai'yi de alarak gezmeye gidiyorduk. Gittiğimiz yerlerde beni sigara almaya gönderip, başbaşa kalıyorlardı. Sonradan uzun süredir aralarında ilişki olduğunu öğrendim. Telefonla aralarında konuşurlarken, beni kastederek, ‘Ötmeyen horozu naparlar? Başını keserler’ dediklerini duydum. Sonrasında başıma bu olaylar geldi. Böyle olacağını nerden bilebilirdim” dedi.

Yaşadıklarını anlatırken gözleri dolup, elleri titreyen Hüseyin Barışık, savcılık kararıyla maaş ödemelerini durduttuğunu ancak evnin tapusunun halen eşinin üzerinde olduğunu anlattı. Hüseyin Barışık, “Tek isteğim onu bulup, bir an önce boşanmak” diye konuştu.

Milliyet
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2010 Cuma 15:06:23
Güncelleme :28 Aralık 2010 Salı 10:18:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?