19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Kampanyada sınır yok

Antalya Özel Yaşam Hastanesi'nin 1 milyonuncu hastası by-pass ameliyatı olan 66 yaşındaki Sadık Avcı'ya, hastane yönetimince 106 ekran LCD televizyon hediye edildi.

Antalya’da Kemer Yaşam Hastanesi Özel Sağlık Hizmetleri Ltd. Şirketi’ne bağlı olarak 2006’dan bu yana hizmet veren Antalya Özel Yaşam Hastanesi, geçen Mayıs ayı itibariyle 1 milyon hasta sayısına ulaştı. 1 milyonuncu hasta ise by-pass ameliyatı geçiren Sadık Avcı oldu. Sadık Avcı, hastane yönetimince 106 ekran LCD televizyonla ödüllendirildi.

Özel Yaşam Hastanesi olarak hastalarını yakınları olarak gördüklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cemal Özkan, 1 milyon hastayı tedavi etme imkanı bulmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Dr. Özkan, beşinci yaşlarında 47 bin 450 yataklı tedavi, 58 bin 531 ameliyat gerçekleştirdiklerini ve 2 bin 651 bebeğin de Özel Yaşam Hastanesi’nde dünyaya geldiğini aktardı.

Hasta sayılarının yüzde 28’ini yabancıların oluşturduğunu belirten Dr. Cemal Özkan, Almanya’dan uluslararası akreditasyonu tamamladıklarını ve sağlık sektöründeki yenilikleri yakından takip ederek, teknolojik olarak da kendilerini yenilediklerini anlattı. Dr. Özkan, Antalya bölgesindeki özel sağlık sektörü içinde Holmium Laser, Kapsül Endoskopi, PUVA gibi yeni teknolojilerin ilk ve tek olarak uygulandığı hastane olduklarını da dile getirdi.

TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Kemer Yaşam Hastanesi Özel Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. olarak da geçen yıl kurumlar vergisi tahakkuk tutarı ile özel hastaneler ve benzeri kuruluşlar arasında Antalya birincisi, Türkiye ikincisi olduklarını hatırlatan Dr. Özkan, 2010 yılı verilerine göre ise Türkiye genelindeki 500’ü aşkın özel hastane ve 1250 civarındaki tıp merkezi, klinik gibi kuruluşlar arasında tahakkuk eden 2 milyon 848 bin TL’lik vergi tutarı ile Antalya birincisi olmanın yanı sıra, Türkiye’de de üçüncü olmayı başardıklarını söyledi. 

Radikal
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2011 Salı 16:03:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?