20
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Keman eşliğinde çiçek servisi

Antalya'da, bir çiçek mağazası, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sipariş edilen çiçekleri kemancı eşliğinde gönderdi.

Antalya'da, Flora Center Çiçekçilik isimli bir mağaza, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde eşlerine ve kız arkadaşlarına çiçek göndermek isteyenlere farklı alternatifler sunuyor. Sevgiliye gönderilen çiçekleri kemancı eşliğinde gönderen şirket çiçekleri teslim ederken romantik şarkılar çaldı.

Uygulamaya başladıktan sonra çiçek satışlarında büyük oranda artış olduğunu söyleyen işletme sahibi Fatih Selçuk, "Sevgililer Günü'nde insanlara farklı bir şeyler sunmak istedik. Keman eşliğinde çiçek uygulaması insanlar tarafından çok ilgi gördü. En güzel çiçekleri romantik şarkılar eşliğinde verdik" dedi.

Eşine keman eşliğinde çiçek gönderen Kemal Demir isimli vatandaş ise, "Yoldan geçerken tabelayı gördüm. İlgimi çekti. Gerçekten eşim için büyük sürpriz olacak. Eşimin en sevdiği çiçek olan sarı laleleri MFÖ'nün 'Sarı laleler' şarkısı eşliğinde göndereceğim" diye konuştu.

Eşinden keman eşliğinde çiçekleri alan ve duygusal anlar yaşayan Emel Demir ise, unutamayacağı bir Sevgililer Günü olduğunu belirterek "Kapımda kemancı ve çiçekleri görünce çok şaşırdım" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 10:09:09
Güncelleme :14 Şubat 2008 Perşembe 10:12:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?