28
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Kilo garantili gömlek!

Sevgilinize farklı, ama kullanışlı bir hediye almak istiyorsunuz. Bir de o hediye el emeği, göz nuru olmalı ve tabi dünyada bir eşi daha olmamalı. Sonunda ona en uygun hediyenin bir gömlek olduğuna karar veriyorsunuz. Ayrıca sevgilinizin kilo alıp vermesi de bu gömleği giyinmesine engel olmamalı!

Ama gömleklerin modelini beğeniyor, rengini beğenmiyorsunuz ya da uygun ölçüleri bulamıyorsunuz. Ee, terzilik gibi bir meziyetiniz de yok!

Galleria Alışveriş Merkezi’nde bulunan Royal Breed adlı gömlek firması, kişiye özel ürün tasarımları yapıyor. Siz nasıl bir gömlek istediğinizi anlatıyorsunuz onlar dikiyor...

ORTADAN PİLİLİ Mİ, İTALYAN YAKA MI?

Cepli veya cepsiz, ortadan pilili veya çift pilili, klasik veya İtalyan yaka hazırlanan gömleğinizi, bir gün sonra teslim alın.

Bu özel hediyeyi seçmek için ille de Royal Breed mağazasına gitmek gerekmiyor. *www.royalbreed.com* adresinden de, oradaki desen, yaka, manşet ve aksesuar çeşitlerinden beğendiğinizi seçiyor, sipariş verebiliyorsunuz.

KİLO SORUNUNUZ DA GARANTİ KAPSAMINDA

Firmanın, ömür boyu garanti verdiği ürünlerinin garanti kapsamı da hayli ilginç; kilo alan ya da kilo veren müşterilerininin gömleklerini, beden yapısına göre tekrar ayarlıyor ya da eskiyen yıpranan gömlekleri yeniliyor.

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 12:05:18
Güncelleme :30 Ocak 2006 Pazartesi 12:36:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?