18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Kiracının intikamı

İzmir’de yaşayan Murat Ergenç, 10 yıl önce Kadınlar Plajı’ndaki denize sıfır villasının alt katındaki Sea Garden Restoran’ı Mahmut A.’ya kiraya verdi

Ergenç, restoranı daha yüksek bir bedelle üçüncü kişilere kiraladığını, su, elektrik, işgaliye gibi ödemelerini de düzenli olarak yapmadığını ileri sürdüğü Mahmut A.’yı geçen ağustos ayında, biri Kuşadası ve İzmir’de iki ayrı mahkemenin kararıyla tahliye ettirdi.

Murat Ergenç, tahliyenin ardından dükkanını 20 gün önce Şerafettin Dural’a kiraya verdi. Dükkanın başkasına kiraladığını öğrenen Mahmut A., bir hafriyat şirketinden kiraladığı kepçe ile Ergenç’in villasını ve restoranı, tadilat yapan ustaları dışarı çıkardıktan sonra yıktırdı.

Olayı öğrenen Ergenç, şikâyetçi oldu ve Mahmut A. ile kepçeyi kullanan Taner D. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen iki şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Mal sahibi şokta

Tahliye ettiği kiracısının ödemediği toplam 50 bin TL elektrik, su, işgaliye faturası borcu olduğunu ileri süren Murat Ergenç, zanlıların serbest bırakılmasına tepki göstererek, şunları söyledi:

“Bu orman kanunu. Mantığım almıyor. Bu cesareti nasıl kendilerinde buluyorlar. Bu nasıl bir cesaret. Bu adamlar nasıl serbest kalıyor? Kararı veren hakimin evini yıksalan ne olacaktı. Şoktayım.”

Milliyet
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2012 Cuma 10:25:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?