16
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Komadan çıkan sevgiliye sürpriz

Aksaray'da geçtiğimiz günlerde 38 kişinin yaralandığı trafik kazasında ağır yaralanan ve 7 gündür komada yatan genç kız gözlerini açınca, hastane bahçesinde bekleyen nişanlısı, "Aşkım her şey senin için, seni çok ama çok seviyorum" diye pankart açtı.


Aksaray'da iki yıl önce aynı işyerinde çalışırken tanışan Salih Kaya (24) ile Şenay Kaygısız (21) 1 yıl önce nişanlandı. Nişanlanan gençler bu yılın Ağustos ayında düğün planları yaparken, Senay Kaygısız'ın bindiği servis aracı ile başka bir şirketin servis aracı 1 hafta önce çarpıştı. Kazada yaralanan 38 kişiden durumu ağır olan ve şuuru kapanan 21 yaşındaki Şenay Kaygısız, Konya Numune Hastanesi'ne sevk edilerek yoğun bakıma alındı.

7 gündür yoğun bakımda tutulan Kaygısız, bugün gözlerini açtı. Nişanlısının gözlerini açtığını öğrenen ve 7 günde bir kez görme şansı yakalayan Şenay'a moral vermek için, "Aşkım herşey senin için, seni çok ama çok seviyorum" şeklinde pankart hazırlayarak penceresinin önüne astı.


Aksaray'daki kazada ağır yaralanan nişanlısını 7 gündür hastane kapısında beklediğini ifade eden Salih Kaya, "Bugün gözlerini açtı. Çok heyacanlandım. Onun morali yerine gelsin ve sürpriz olsun diye bir pankart hazırladım. 1 yıl önce nişanlandık ve Ağustos ayında evlenmeyi düşünüyorduk. Kaza oldu, şimdi evlilikten çok nişanlımın sağlığı önemli. Şuanda hızla iyileşiyor. Pankartı asınca yanındaki hemşireye benim hakkımda, 'deli' demiş. Kazadan önce de bana hep 'sen delisin' derdi" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2007 Salı 21:34:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?