19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Küfürlü tezahürat kız oyuncuyu ağlattı

Futbol Federasyonu'nun, ‘Amaç futbol ise biz de varız’ sloganıyla Denizli’de düzenlediği Kızlar Futbol Turnuvası'nda erkek öğrencilerin küfürlü tezahüratına isyan eden eden 11 yaşındaki kaleci Handan Halaylı gözyaşları içinde oyunu terk etti.

Denizlispor Zafer Katrancı Alt Yapı Tesisleri’nde 4 ilköğretim okulu, 8 lise takımının katılımıyla gerçekleştirilen turnuvanın açılış maçında karşılaşan Sevil Kaynak İlköğretim Okulu ile Atatürk İlköğretim Okulu'nun mücadelesinde çirkin tezahürat, sahadaki güzelliklerin önüne geçti.

Sevil Kaynak İlköğretim Okulu’nun 11 yaşındaki kalecisi Handan Halaylı, maçı izleyen az sayıdaki erkek seyircinin küfürlü tezahüratlarına isyan edip gözyaşları içinde oyunu terk etti. Diğer futbolcular da olaya tepki gösterip, “Biz futbol oynamaya çalışırken erkek öğrencilerin çirkin tezahüratta bulunmaları çok ayıp'' dedi. Çirkin tezahürat öğretmenlerin müdahalesiyle sona erdi.

Tek devreli lig usulüne göre oynanan ve 16 Haziran’a kadar devam edeceği belirtilen turnuvaya katılan kız öğrenciler futbolun sadece erkeklere özgü olmadığını vurguladı. Denizli'deki kulüplerin bayan futbol takımı kurmaları halinde bu sporu yapabileceklerini dile getiren kız futbolcular, en beğendikleri futbolcunun Brezilyalı Ronaldinho olduğunu söyledi.
     
Milliyet
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2006 Cuma 14:10:52
Güncelleme :9 Haziran 2006 Cuma 14:38:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mert kodal IP: 88.253.178.xxx Tarih : 2.05.2008 19:55:16

ben de sevil kaynak futbol takımında oynuyorum ve bundan çok grur duyuyorum