22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Liposuction ne hale getirdi

Bir zamanların en hızlı rock şarkıcısıydı, hızla aldığı kilolarını aynı hızla vermek istedi, liposuction yaptırdı ama sonra...


Bir zamanlar Kurt Cobain'le evli olan 90'lı yılların en popüler rock şarkıcısı Courtney Love, hiçbir zaman en güzeller listesinde yer almadı ama çirkin de sayılmazdı. Uzun boyu, sarı saçları ve sahne şovuyla birçok erkeği kendine hayran bırakmayı başarıyordu. Kurt Cobain'in şaibeli ölümünün ardından (birçok kişi efsane rock starın Courtney tarafından öldürüldüğünü düşünüyor) kendini öyle bir bıraktı ki, tartının ibresi neredeyse 100 kg'ı gösteriyordu. Görenler kendisini tanımakta güçlük çekiyordu ama yine de bu haliyle bile konserlerine aralıksız devam etti.



Ne var ki, zamanla hayran sayısında ciddi bir düşüş gözlendi. Courtney'in konserleri artık eskisi gibi dolu değildi, albümleri de eskisi gibi satmıyordu. Courtney'e göre bütün bunların nedeni fazla kilolarıydı. O da hızla aldığı kilolarını aynı hızla vermek istedi. Liposuction yaptırdı ama sonuç beklediği gibi olmadı. Geçtiğimiz günlerde bir internet magazin sitesi muhabirlerine harita gibi olan göbeğiyle yakalanan 45 yaşındaki rock yıldızı görenleri hayal kırıklığına uğrattı.

ajanslar
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2007 Çarşamba 12:42:24
Güncelleme :11 Temmuz 2007 Çarşamba 12:48:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?