17
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Madonna Kabala tukusunu abarttı

Ünlü şarkıcı Madonna, antik ve mistik Musevi felsefesi Kabala’ya bağlılığı iyice abarttı. İrlanda’da verdiği konserin kulisine 25 kasa Kabala suyu isteyen şarkıcının çok pahalı olan bu sudan başka içeceği evine sokmadığı belirtildi. İnternetteki “msnbc” sitesinin haberine göre, Kabala inanışına kendini kaptıran Madonna bu kez ipin ucunu kaçırdı.



İrlanda’daki konser organizatörleri sanatçının ilginç talebiyle şaşkına dönerken, Madonna’nın başka içecek istememesi üzerine mecburen Kabala sularını getirdi.

Kulis görevlilerinden biri, sadece bir konser için kasalar dolusu Kabala suyu isteyen Madonna’ya şaşırdıklarını dile getirerek, “Bu bir konser için çok fazla. Duydum ki Kabala inananları bu suyla yıkanıyormuş” dedi.

NEYSE Kİ YIKANMIYORMUŞ

Kabala kültürü uzmanı Rick Ross, kulis görevlisiyle aynı fikri paylaşmadığını söyledi.

Madonna’nın bu pahalı suyla yıkandığını sanmadığını dile getiren Ross, “Madonna, konser için çalışan 100’den fazla kişiye Kabala dersleri veriyor. Hediyeler sunuyor ve onlara Kabala suyu ikram ediyor. Çünkü Madonna evine bile Kabala’dan başka su sokmuyor” dedi.

Kabala suyundan başka hiçbir içecekle yakından uzaktan ilgisi olmayan Madonna’nın kulise votka da istediği, ancak bunu kostümlerindeki lekeleri çıkarmak için kullandığı ifade edildi.

Ünlü şarkıcı Madonna, önümüzdeki günlerde İsrail’e giderek Musevi bayramı Rosh Hashana kutlamalarına katılmayı planlıyor.

Kabala inananları arasında Demi Moore, David Beckham, Britney Spears, Ashton Kutcher gibi çok sayıda ünlü isim yer alıyor.


AJANSLAR
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2004 Cumartesi 16:48:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?