25
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Meğer Obama Antep'liymiş

Obama Antepli çıktı!

Türkiye ve Dünya Barak Türkmenleri Birliği Lideri İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir Tekin, ABD Devlet Başkanı Barack Hüseyin Obama'nın Gaziantep'in Barak Köyü Türkmenlerinden olduğunu belgelerle iddia etti.

Gaziantep'in yerel televizyon kanalı Mega TV Ana Haber Bülteni'ne konuk olan Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir Tekin, burada yaptığı açıklamada, ABD Devlet Başkanı Barack Hüseyin Obama'nın atalarının 15. yüzyılda Özbekistan'dan dan Beydilli cemaatiyle Gaziantep Barak köyüne geldiğini vurguladı. Yrd. Doç. Dr. Tekin, "Barack Hüseyin Obama'nın ataları, İran Horosan üzerinden Orta Anadolu Yozgat, Kırşehir, Nevşehir yörelerine yerleşiyorlar. Burada Yavuz Sultan Selim döneminde vergi ödemedikleri ve askere gitmedikleri için Osmanlı döneminde Feriz beyin önderliğini yaptığı orduyla beraber Irak üzerinden Kerküt, Süleymaniye ve Erbil bölgelerine sürgüne gönderiliyorlar.

O dönemde Sudan, Cezayir, Fas, Kenya, Somali, Nijerya Orta Afrika ve Kuzey Afrika bölgeleri Osmanlı Devleti'nin hegemonyası altında bulunduğundan dolayı bir bölüm vatandaşlar ve insanları 15. yüzyılların sonuna doğru 16. yüzyıllarda gemilerle Orta Afrika ülkelerine sürgüne gönderiliyorlar. Ben Barack Obama'nın Türk ve Müslüman olduğunu iddia etmiştim, tekrar iddia ediyorum ve elimdeki kanıtlarla da bunu ispatlıyorum. Araştırmacı-Yazar Cezmi Yurtsever'in 8 Kasım 2008 yılında yaptığı araştırmada Barack Obama'nın bir Barak Türkü olduğunu kanıtlıyor. Barack Obama ise Şubat 2009 yılında ABD Başkanı oldu" dedi.

Abdulkadir Tekin, kendisinin de Barak Türkmeni Birliğinin lideri olduğundan için araştırmalar yaptığını ifade ederek, "Osmanlı arşivinden araştırmalar yaptım. Ayrıcaaile fotoğraflarınada bakıldığında kültür değişmemiş. bakın aynen bizim Gaziantep barak yöresinin giysileri var. Ayrıca ellerini bağlama kültürü bile hiç değişmemiş. Yaptığım araştırmalarda ABD Devlet Başkanı Barack Hüseyin Obama'nın beyaz ırklı Müslüman olan babası ve Hıristiyan ve zenci annesi ile evlenmesi sonucu melez bir insan çıkıyor meydana. Daha sonra Obama 16 yaşlarında ABD'ye gidiyor.

Ve orda hukuk mektebi okuyor. Daha sonra kendisi Demokrat Partiden Senatör oluyor ve ABD Devlet Başkanı olarak seçiliyor. Ben Osmanlı arşivinden araştırdığım bilgilere göre, Obama'nın Barak Türkmeni olduğunu ve Türkiye'den gittiğini yaptığımız araştırmalar sonucu meydana çıkarmış olduk. Ben ve araştırmacı- yazar Prof. Dr. Erdal Keley ile 8 aydan beridir Barack Hüseyin Obama'nın Müslüman ve Türk olduğunu kanıtlamaya çalıştık ve kanıtladık. Bu vesilelerden dolayı ABD Devlet Başkanı Barack Hüseyin Obama, Türkiye'den gitmiştir Barak Türkmenli ve Müslüman'dır" diye konuştu.


 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2009 Cumartesi 12:51:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oviraptor IP: 88.245.229.xxx Tarih : 2.05.2009 18:09:02

adam zenci be zenci türkmen var mı beyaz türk duyduk ama koyu kahve hiç duymadım