22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Mehmetçik için mektup kampanyası

Burdur'da bir araya gelen 45 sivil toplum örgütü, sınırda görev yapan Mehmetçiği tebrik etmek ve moral vermek için mektup kampanyası başlattı.

Burdur'daki meslek odaları ve derneklerin bir araya gelerek oluşturdukları "Demokrasi Platformu" sınırda görev yapan ve terör örgütü PKK ile mücadele eden Mehmetçiklere moral olması amacıyla mektup kampanyası başlatma kararı aldı.

Demokrasi Platformu Başkanı Yavuz Kaya düzenlediği basın toplantısında, sınırdaki birliklerde görev yapan Mehmetçiklere gönderilecek mektupta yazılanları açıkladı.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden art arda gelen başarılı operasyon haberleriyle gururlandıklarını belirten Kaya, şunları kaydetti: "Mehmetçiklerimizin kanının yerde kalmadığını görmek, duymak bizleri gururlandırmaktadır. Terörü önlemenin sadece güvenlik kuvvetlerimizin görevi olduğunu asla düşünmüyoruz. Bu görevin her Türk yurttaşının da görevi olduğunun bilincindeyiz. Hainler boşuna heveslenmeyin. Aslan Mehmetlerimiz sizin emellerinize ulaşmanıza asla izin vermeyeceklerdir. Kanla ve irfanla kurduğumuz Cumhuriyetimizi, Yüce Önder Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına, devletimizin üniter yapısına ve temel ilkelerine yönelik, bölücülere karşı bir kalkan olarak mücadeleyi her şartta sürdüreceğiz."

Kaya, 9 Temmuz Pazartesi gününe kadar sürecek kampanyada toplanacak mektupların Genelkurmay Başkanlığı aracılığıyla Mehmetçiklere gönderileceğini bildirdi.
a.a.
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2007 Çarşamba 15:04:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?