20
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Mezuniyet gecesi ne giyilecek?

Haziran ve temmuz ayları geliyor. Mezuniyet partileri, baloları kapıda. Birçok marka bu güne özel koleksiyonlar hazırladı. Beğendiğiniz ünlü bir modacının tasarımını diktirmek de pratik ve daha hesaplı bir seçim olabilir

Mezuniyet baloları yaklaşıyor. Lise ve üniversite öğrencileri arasında “O gece ne giyeceğim?” telaşı başladı. Kimi kıyafetini çoktan seçti. Kimi ise bir türlü aradığını bulamadı, mağaza mağaza dolaşmaya devam ediyor. Genç kızların büyük bölümü tercihini klasikten yana kullanacak. Bir kısmı ise daha cesur davranıp canlı renkleri ve cafcaflı modelleri giyecek. Bazıları da ünlü bir tasarımcının kıyafetini diktirerek bütçesinden tasarruf edecek.
A46’daki Tuvanam koleksiyonu renkli ve seksi elbiselerden oluşuyor. Koleksiyonda florasan renkler ön plana çıkıyor. Kumaşlarda ipek satenler, ipek şifonlar ve şantuklar kullanılmış.
Swarowski işlemeler elbiselere ışıltı katıyor. Koleksiyonda mini, robadan, straplez, dekolteli, ampir olmak üzere farklı kesimlerde modeller yer alıyor.
Fuşya pembelerin, turuncu ve sarıların kullanıldığı gece elbiseleriyle Debenhams koleksiyonu cıvıl cıvıl. Boyundan bağlı tulumlar, straplez şifon elbiseler, ince askılı maksi elbiseler mezuniyet gecesi alternatifleri arasında. Daha sade bir şeyler arıyorsanız koleksiyonda çiçek işlemeli siyah-beyaz straplez bir elbise de var.

Saten ve şifon öne çıkıyor
Derishow’da mezuniyet için pek çok elbise var. Gece mavisi saten şifondan tasarlanmış volümlü tuvaletle geceye katılabilirsiniz.
Fabrika’nın romantizm etkilerinin hissedildiği koleksiyonunda uzun şifon elbiseler, drapeler, kokteyl elbiseler renkli taşlı aksesuarlarla kombinleniyor.
River Island’da turkuaz ve mercan kırmızısı gibi canlı renklere alternatif olarak bej, pudra pembesi gibi renkler de kullanılmış. Straplez modellerin, göğüs altından kemer detaylı mini elbiselerin yer aldığı koleksiyonda vintage görünümlü çiçek baskılar, saten ve şifon gibi kumaşların yanı sıra fırfır ve dantel işlemeler de var. 



River Island elbise tercihini miniden yapanlar için. 



Tuvanam koleksiyonunda daha çok straplez modeller var.

Milliyet
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 11:36:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?