20
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Mis kokulu kredi kartları geliyor

37 milyon kredi kartı kullanıcısının bulunduğu Türkiye'de, bankalar arasındaki rekabet giderek kızışıyor.

Altı bankanın liderlik ettiği ve geçen yıl sonu itibarıyla 142 milyar 787 milyon YTL'lik işlemin gerçekleştirildiği kart pazarının önemli oyuncularından birisi olan HSBC, 'Advantage' markasıyla boy gösterdiği pazarda bir ilke imza attı; kadın ve erkekler için özel tasarlanmış kredi kartlarını müşterilerinin beğenisine sundu. 'Advantage Rouge' ve 'Advantage Black' isimlerini taşıyan Türkiye'nin ilk parfümlü kredi kartları, HSBC Advantage'ın tüm özelliklerine sahip olmalarının yanı sıra; kadın ve erkeklere ilgi alanlarına göre farklı hizmetler ve indirim avantajları sunuyor.

Yeni kredi kartlarının tanıtımı dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan HSBC Kart Yönetiminden Sorumlu Grup Başkanı Mehmet Sindel, Advantage Rouge ve Advantage Black ile kredi kartı pazarında farklı bir süreç başlatacaklarını söyledi. Sindel, "Rouge ve Black, görünümleri, özellikleri ve kokularıyla rekabetteki diğer ürünlerden farklı bir şekilde tasarlandı. Bu yeni ürünler alışveriş yapmayı seven, indirim ve kampanyaları takip eden, yeniliklerle ilgilenen kadınlara ve erkeklere, ilgi alanlarına göre farklı avantajlar sunarak öne çıkacaktır." diye konuştu. HSBC Advantage kredi kartı özelliklerinin tümüne sahip olan söz konusu kartlardan, mevcut HSBC Advantage kredi kart müşterilerinin de faydalanabileceğini ifade eden Sindel, Advantage Rouge ve Advantage Black'in, "seçkin" restoran, spor salonu ve mağazalarda özel indirimler sunacağını bildirdi.

Verilen bilgiye göre, isteğe göre belirlenebilen vanilya ve hindistancevizi kokusuyla Advantage Rouge, kadınlar için astroloji danışmanlığı, New York/Milano outlet turu, stil danışmanlığı, diyetisyen ve yemek kursu hizmetlerinde indirim ve rezervasyon önceliği, kozmetik, mücevher ve giyim alışverişlerinde de özel indirimler sunacak. Lavanta ve tütün kokusuyla erkekler için hazırlanan Advantage Black ise yelken/dalgıçlık, fotoğraf kursu, stil danışmanlığı hizmetleriyle birlikte, "seçkin" mağaza ve parfümerilerde özel indirimler sunacak. HSBC, 2008 yılında yaklaşık 150 bin kişiyi Advantage Rouge ve Advantage Black sahibi yapmayı hedefliyor.

Zaman
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 04:17:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Seval Güler IP: 85.105.17.xxx Tarih : 6.06.2008 15:57:00

Henüz bu kartlardan görmedim. Gören var mı acaba? Çok cazip bir reklamı ve kart tasarımı var.