19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Müftülüğe erotik site faturası

Yalova Müftülüğü’ne gelen yaklaşık 2.5 milyar liralık telefon faturası ortalığı karıştırdı. Yüksek faturanın bazı müftülük çalışanlarının internetten erotik sitelere girmesinden kaynaklandığı iddia edilirken, Yalova Müftüsü Tacettin Sevinç, konuyla ilgili soruları yanıtlamadı.
Yalova Müftülüğü çalışanlarının ortak kullanımındaki telefona nisan görüşmeleri karşılığı 2.5 milyar liralık fatura geldi. Yapılan araştırmada yüksek faturanın internetten erotik sitelere girilmesinden kaynaklandığı anlaşıldı. Ancak bu telefon bütün müftülük çalışanları tarafından kullanıldığından yüksek faturaya hangi çalışanın neden olduğu belirlenemedi. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın faturayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.
MİLLİYET
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2004 Cuma 16:29:35
Güncelleme :10 Temmuz 2004 Cumartesi 14:00:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan altınok IP: 78.187.88.xxx Tarih : 8.08.2009 15:53:42

onların yaptığı bu terbiyesizlik onları hala orada durmasını gerektirmez müftülükte yani bir din evindebu terbiyesizliğin yapılması hiç uygun değil çalışanlar bunu yapıyorsa o din evinde çalışmaması o izledikleri yerde çalışmaları lazımdı bence bu terbiyesizliği yapmamaları ve yalova müftülüğünün adına yakışmayacak sözler söyletmemeleri lazımdı.