22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Nikahta dolmuş parası kavgası

ZONGULDAK’ta nikah için kiralanan dolmuşun parasının ödenmesi gelin ile damat tarafını birbirine düşürdü. İki aile arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Belediye Nikah Salonu’nda meydana geldi. Hatice Sıbıç ve Tamer Aydın’ın nikahları kıyıldıktan sonra, dolmuş ücretinin ödenmesi konusunda tartışma çıktı. İddiaya göre, damadın ailesi tarafından gelinin yakınlarına tahsis edilen 3 dolmuşun yetersiz kalması üzerine 2 dolmuş daha kiralandı. Kız tarafının, dolmuş ücreti olan 50 YTL’nin damadın ailesinden alınacağını söylemesi üzerine dolmuş sahibi, erkek tarafından parayı istedi. Damadın yakınları üzerlerinde fazla para olmadığını belirterek, 40 YTL ödeme yapabileceklerini, 10 YTL’nin ise daha sonra ödeneceğini söylediler.

Olayı yanlış anlayan gelinin yakınları Ö.S, C.S, M.S ve A.A ile damadın yakınları arasında kavga çıktı. Alkollü oldukları belirlenen gelinin kardeşleri ile damadın yakınları arasındaki kavga, polisin müdahalesiyle sona erdi. Polis, kavgaya karıştıkları belirlenen 4 kişiyi gözaltına aldı. Tarafların şikayetçi olmaması üzerine 4 kişi ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Milliyet internet
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2007 Pazar 16:32:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?