19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Oğlunu böyle öldürdü - Video

Poligonda dehşet

ABD'li anne 20 yaşındaki oğlunu atış talimine götürdü. İlk atışı yapacak olan oğlunun arkasına geçti ve silahını ateşledi...

ABD’nin Florida eyaletinde Marie Moore isimli kadın 20 yaşındaki oğlu Mitchell’i yanına alarak atış talimine götürdü. 44 yaşındaki kadın poligonda oğlu ve kendisi için tek bir kulvar kiraladı. İlk atışı oğlunun yapmasını söyledi. Ancak Mitchell hedefe nişan aldığı sırada kadın tabancasını oğluna doğrultarak kafasından vurdu. Daha sonra da silahı kendi ağzına sokarak intihar etti. Poligonda atış yapan diğer kişiler bir kaç saniye içinde yaşanan bu olay karşısında şok oldu.

Şeytanın çocuğunun dünyada Hristiyanlara cehennemi yaşatacağına inanılan Hz İsa karşıtı “Anti-Christ” (Deccal) inanışına sahip olan kadının, oğlunu ve kendini öldürmesini güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti. Erkek arkadaşına bıraktığı “Başarısız kraliçe” imzalı intihar notunda “Şeytan beni mahvetti. Bunu yapmamı Tanrı söyledi. Çok üzgünüm, oğlumu cennete, kendimi de cehenneme gönderdim” sözlerine yer verdi. Ayrıca kadının çantasında cinayeti neden işlediğini ayrıntılarıyla anlatan üç saatlik bir ses kaydı bulundu. Kadının daha önceden psikolojik sorunları bulunduğu, oğlunun velayetini kaybedince intihar etmeye kalkıştığı ve yedi yıldan beri atış talimi yapmasının yasak olduğu ortaya çıktı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 12:13:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?