22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Öldürüldü ve küvete gömüldü

Japonya’da özel ders vermek için gittiği evde öldürülen İngiliz kadın öğretmenin cesedi, balkondaki eski bir küvette, üzeri kumla kapatılmış halde bulundu.

Çıplak bulundu

Tokyo’daki İngilizce kursunda öğretmenlik yapan 22 yaşındaki Lindsay Ann Hawker’ın pazartesi günü işe gelmemesi üzerine arkadaşları polise haber verdi. Öğretmenin kendi evine de gelmediği anlaşılınca ders vermek için gittiği bir Japon’un adresi polise verildi. Tatsuya Ichihashi adlı 28 yaşındaki zengin Japon’un evine giden polis, balkonda kumla doldurulmuş eski bir küvet buldu. Kumları kaldırınca altından Hawker’ın çıplak cesedi çıktı.

Betona gömecekti

Polis daireye girdiğinde evde olan Ichihashi, içeride arama yapılırken çıplak ayakla kaçtı. Hawker’ın çantası ve kimliğini evde bulan polis, cinayet zanlısı olarak Ichihashi’yi arıyor. Katilin, üzerine kum örttüğü cesedi sonra betona gömmeyi planladığı sanılıyor. Ichihashi’yle ilişkisi olduğu iddia edilen Hawker’ın İngiltere’deki sevgilisine "bir manyak Japon beni takip ediyor" diye e-mail yazdığı ortaya çıktı.

ajanslar
Yayın Tarihi : 29 Mart 2007 Perşembe 17:18:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?