22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Ölüme el sallayarak veda edip gitti

Samsun'da bir bayan, vatandaşlara el sallayıp veda ettikten sonra kendisini Karadeniz'in sularına bırakarak hayatına son verdi.

Edinilen bilgiye göre, olay Atakum beldesi Adnan Menderes Bulvarı Belediye Aqua arkasında sabah saat 07.00 sıralarında meydana geldi. 

Sabah eşofmanlarıyla evden ayrılan Ayşe Kaya (54), evinin karşısındaki sahile indi. Bir süre sahilde dolaşan Kaya, montunu ve terliklerini çıkartarak suya girdi. 

Bu sırada sahil karşısında oturan vatandaşlar, yaşlı kadına seslenirken, bir yandan da polisi aradı. Kendisine seslenenlere el sallayan Ayşe Kaya, veda ederek müdahale edilmesine fırsat vermeden denize açılıp kendisini Karadeniz'in sularına bıraktı. 

Bir anda vatandaşların gözleri önünde denizde kaybolan Kaya, hemen olay yerine gelen deniz polisine bağlı balık adamlarca bulunarak karaya çıkarıldı. 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesi ise sonuç vermedi. 

Üzerinde sadece anahtarlık bulunan Kaya'nın ilk önce kimlik tespiti yapılamadı. Bu sırada olayı duyarak sahile gelen Kaya'nın yakınları, ölenin yakınları olduğunu anlayınca şoke oldu. Ayşe Kaya'nın kızı bayılırken, eşi Mustafa Kaya ise gözyaşlarına hakim olamayarak feryat etti. 

Psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen Ayşe Kaya'nın cesedi, cumhuriyet savcısının olay yerine gelmesinin ardından Samsun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2007 Pazar 00:23:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?