27
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Onu kimse ciddiye almadı

Bir garip intihar girişimi!

Alanya ilçesine bağlı Tosmur beldesinde, belediyenin yıkım kararı aldığı büfe çalışanlarından biri büfenin çatısına çıkarak şişe ile intihar edeceği tehdidinde bulundu.

İntihar girişimi konusunda oldukça hassas olan polis, bugün Antalya'daki bir intihar girişimi konusunda, "İntihar ederim" sözlerine rağmen kulak asmadı ve eylemcinin eylemini gerçekleştirmesini bekledi... Bu duyarsızlığın nedeni ise fotoğraflara bakıldığında çok net anlaşılıyor...


Tosmur beldesinde belediyenin yıkım kararı aldığı büfenin çalışanlarından Emrullah Bulut, büfenin üzerine çıkarak, yıkılması halinde intihar edeceğini söyledi. Büfe yıkımının ertelenmesi üzerine Bulut eylemine son verdi.

Tosmur Belediye Meclisi, geçen haftaki toplantısında, sahilde bulunan 7 ve 8 nolu büfelerin, sözleşmelerinin 31 Aralık 2008'te sona ermesi nedeniyle yıkım kararı aldı. Belediye ekipleri, kararı uygulamak için iş makineleriyle büfelerin bulunduğu yere gitti. Ancak 8 nolu büfenin çalışanı olduğunu söyleyen Emrullah Bulut, eline aldığı bir şişeyi parçalayarak büfenin üzerine çıktı. Bulut, yıkımın durdurulmaması halinde şişe ile kendini öldüreceğini söyledi.

Uzun tartışmaların yaşandığı ve çevik kuvvet polisinin de önlem aldığı yıkımın durdurulması için büfe işletmecilerinden MHP Tosmur Belediye Meclis Üyesi Metin Güldalı devreye girdi. Güldalı, Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir ile telefonda görüşerek durumu bildirdi. Bunun üzerine Başkan Özdemir'in verdiği talimatla büfenin yıkımı durdurularak, mühürlendi. Bu gelişme üzerine Emrullah Bulut eylemine son verip büfenin üzerinden indi.

Tosmur Belediye Başkanı Özdemir, büfelerin tadilat amacıyla yıkılacağını söyledi. Özdemir, Güldalı ve ortaklarının büfeyi kendilerinin yıkacağını beyan ettiğini, bu nedenle yıkımı ertelediklerini kaydetti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 19:17:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?