18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Paris Reina'da striptiz yapmış

Hilton Otelleri’nin çılgın varisi Paris Hilton’un bir çılgınlığını da İstanbul’da yaptığı ortaya çıktı. Hilton, 3 yıl önce İstanbul gecesinde striptiz yapmış.

Hilton’un eski sevgilisiyle çok yakın arkadaş olan Ömer Karacan, Tempo dergisine ‘Paris, üç yıl önce geldiği Reina’da birden soyundu ve g-string’iyle kaldı. Kendisini insanların üstüne bırakıp, ‘body-surf’ bile yaptı’ diye anlattı.

İşte Ömer Karacan’ın kaleminden Paris Hilton’lu İstanbul geceleri...

Paris Hilton, üç yıl önce benim çok yakın bir arkadaşımla çıkıyordu. O zamanlar Los Angeles’ta küçük bir ajansta modellik yapıyordu.

Her yaz olduğu gibi, yabancıları hayran bırakan hafta sonu düğünlerinden birine katılmak üzere, onları İstanbul’a davet etmiştim.

Paris, hem ultra seksi tavrı, hem giydiği mendil büyüklüğündeki elbiseleri, hem de etrafına saçtığı şehvet dalgalarıyla bir anda tüm erkeklerin bir numaralı konusu olmuştu.

Paris ilk bakışta o kadar güzel bir kız değil ama nesi varsa çok iyi kullanmasını biliyor.

Gerçekten çok komik, kafadan kontak denebilecek derecede çılgın, acayip seksi, her an bir kazaya maruz kalacak kadar hiçbir şeyi umursamayan bir kız.

Hatta ilk akşam otoyolda giderken, birden aklına esti ve 80 kilometre hızla giden arabanın kapısını açıp, çıkmaya bile kalkıştı!

REINA OLAYINDAN SAĞ KURTULDU

Hayal edin bir yaz gecesi. Reina’da yaklaşık 3 bin kişi içkilerini içip, müziğin sesini bastırmak için birbirlerine avazları çıktığı kadar bağırarak, bir şeyler anlatmaya çalışıyorlar.

Kalabalıktan ezilmemek için Paris’le ikimiz masanın arkasındaki korkuluğa çıktık.

Birkaç votka-shot’tan sonra ikimiz de kıpırdayamıyorduk ve sıkılmaya başlamıştık. İşte tam o sırada Paris korkuluktan daha yüksek olan, kulüpteki herkesin görebildiği bir sütunun üstüne çıktı.

Ne yapıyorsun demeye klmadan, üzerindeki mendil büyüklüğündeki elbiseyi bir hamlede çıkardı ve g-string bile diyemeyeceğim, pul büyüklüğündeki bir sliple çırılçıplak bir halde, sütunun üzerinde manken pozları vermeye başladı.

Ardından kendini insanların üzerine bıraktı. R.E.M konserleri misali, bir süre insanların elleri üzerinde bory-surf yaptı ve bir anda kayboldu. Elbisesini yakalayıp, insanları yararak onu yerde bulduğumda hálá katıla katıla gülüyordu.

O akşam Reina’da bu olaya şahit olanlar ne düşündü bilmiyorum ama birkaç sene sonrasının seks videosundaki tanrıçasının o olduğunu acaba anladılar mı, merak ediyorum.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2005 Perşembe 14:27:39
Güncelleme :12 Mayıs 2005 Perşembe 16:04:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?