22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Pazar sıcak, Salı yağmurlu

Devlet Meteoroloji İşleri'nden alınan bilgiye göre, bugün yurdun kuzey kesimlerinde yağış görülürken haftasonu yağış beklenmiyor. Pazartesi günü yurda giren yağışlı hava salı günü İstanbul'u da etkisi altına alacak.

Bugün Karadeniz bölgesinin tamamı ile Marmara'nın doğusu, İç Adanadolu'nun kuzey doğusu ve Doğu Anadolu'nun doğusunda yağış bekleniyor. Sahil kesimlerinde yağmur, iç kesimlerde kar yağması bekleniyor.

Cumartesi günü ise Karadeniz bölgesinin doğusu ile Doğu Anadolu'nun doğu kesimlerinde yağış görülecek. Yağışlar yine sahib kesimlerinde yağmur iç kesimlerde kar şeklinde bökleniyor.

Pazar günü ise sadece Karadeniz'in doğusunda sahil kesimlerinde yağış bekleniyor. Aynı gün akşam saatlerine doğru ise yağış tahmini yapılmıyor.

Pazartesi günü yeni bir haftaya batıdan gelen bir yağışlı havanın girmesi bekleniyor. Yağışların Marmara, Ege ve Akdeniz'in batı kesimlerine düşmesi tahmin ediliyor. Ancak Güneybatı Ege ile Akdeniz'in sahil kesimlerinde yağışlar sağanak ve gök gürültülü olarak görülecek.

Salı günü ise yağışlı hava yurdun batısının tamamını etkisi altına alacak. Yağışlar Marmara'nın tamamında, doğusu dışında Ege'nin tamamında ve Akdeniz'in batısında görülecek.
ajanslar
Yayın Tarihi : 16 Mart 2007 Cuma 11:33:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?