27
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Ramazan yardımı zarfa girdi

Marketler çek hazırladı, hayırseverler kumanyayı zarfla dağıtacak

Ramazan'ın başlamasına az bir zaman kala, şirketler kumanya hazırlıklarına hız verdi. Ancak, daha önce farklı ebat ve kilolarda ihtiyaç sahiplerine teslim edilen paketler yerine, 19,90, 29,90, 39,90 ve 49,90 değerinde çekler verilecek. Bu sayede ihtiyaç sahipleri, ellerindeki çeklerine göre istediği alışverişi yapabilecek.

Milyonlarca Müslüman'ın dört gözle beklediği Ramazan, fakiri ve zengini aynı sofrada buluşturuyor. Maddi durumu iyi olanlar, bu ayda hazırladıkları paketlerle, fakirin sofrasına katkıda bulunacak. Birçok işletme de Ramazan'da oruç tutan kişilere, bir aylık yemek gideri değerinde çek dağıtacak. Bu sayede çalışanını mağdur etmeyecek. Bu kapsamda bu yıl 'çek' uygulamasına geçen Uyum ve BİM gibi gıda firmaları, hem satışlarını artıracak hem de sosyal bir sorumluluk gerçekleştirecek. Uyum Fırsat, Uyum Eko, Uyum Pk Extra ve PK Jumbo şeklinde hazırlanan 4 farklı paket, 20 ile 50 lira arasında değişen fiyatlarla müşteriye ulaştırılacak. Paketler; pirinç, makarna, çay, salça, yağ ve reçel gibi temel gıdaları ihtiva edecek.

Uyum Marketleri yetkilileri, Ramazan kampanyası çerçevesinde satışlarını artırmayı hedeflediklerini, kampanyanın birkaç gün içinde başlatılacağını söyledi. Marketler zinciri, bu kapsamda birçok işletmeyle görüşmelerini sürdürüyor. Vodasoft Genel Müdür Yardımcısı Fatih Arslan da şirket olarak bu ayda kumanya yerine 'ticket' uygulaması yapacaklarını kaydetti. Şirketlerinde oruç tutan 100 personele kişi başı 175 lira değerinde 'ticket' vereceklerini ifade eden Arslan, bu sayede hem çalışanlarını hem de ailelerini sevindireceklerini ifade etti.

Zaman
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 16:37:15
Güncelleme :13 Ağustos 2009 Perşembe 16:49:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?