22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Rekor boşanma davası

Barsan Global’in sahibi Kamil Barlın, ’Kızınca bıçak, demir çubuk çekiyor’ iddiasıyla 25 yıllık eşi Nesrin Barlın’a boşanma davası açtı. Nesrin Barlın hemen bir karşı davayla, "Eşim beni eski bir sunucuyla aldatıyor" iddiasında bulundu. Mahkemeye fotoğraf da sunan Nesrin Barlın, eşinden 115 milyon YTL tazminat istedi.

TÜRKİYE’nin önde gelen lojistik şirketlerinden Barsan Global’ın sahibi Kamil Barlın (50), ’sinirlenince bıçak çekiyor, otomobilimin camlarını demir çubukla kırıyor’ suçlamalarıyla, 25 yıllık eşi Nesrin Barlın’a boşanma davası açtı. Nesrin Barlın’dan ayrılmak için daha önce de dava açıp sonra vazgeçen Kamil Barlın, 2006’nın Aralık ayında Sarıyer Aile Mahkemesi’nde başvurdu. Barlın, Avukat Kezban Hatemi aracılığıyla verdiği dava dilekçesinde, "Açtığım ilk davadan feragat ettikten sonra ve öncesindeki 3 yıldan beri eşimden ayrı yaşıyorum. Davadan vazgeçtikten sonra da ortak bir hayat kuramadık. Boşanmamıza karar verilmesini istiyorum" talebinde bulundu.

’AYRI YAŞAMIYORUZ’

Bunun üzerine 25 yıllık eş Nesrin Barlın da, eşinin kendisini eski televizyon sunucusu Hamdiye Esra Çevik ile aldattığını ileri sürerek, karşı dava açtı. Eşinin ’Ayrı yaşıyoruz’ iddialarını yalanlayan Nesrin Barlın, karşı dava dilekçesinde, "Karı-koca ilişkimizi, ilk davadan önce de sonra da hiç sonlandırmadık. Hatta dava açtığı için benden defalarca af diledi" iddiasında bulundu. Kocası Kamil Barlın ile 28 yaşındaki Hamdiye Esra Çevik’i bir arada gösteren fotoğrafları da mahkemeye delil olarak sunan Nesrin Barlın, 115 milyon YTL tazminat istedi.

Taner YENER - Hürriyet
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2007 Pazartesi 08:42:03
Güncelleme :17 Eylül 2007 Pazartesi 07:35:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?