19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Sahibi şoke oldu

Sahibini şoke etti

Eve kanlar içinde gelen kedisini veterinere götüren kadın, veterinerin açıklamasıyla şoke oldu.

İngiltere’nin Yorkshire bölgesindeki Guisborough kasabasında yaşayan Tracy Homan(39), minik kedisinin eve kanlar içinde geldiğini görünce şok geçirdi. Rosie adlı kedisinin önce hırçın bir köpeğin saldırısına uğradığını düşünen kadın, soluğu veterinerde aldı.

Kanlar içinde eve sürüklenerek gelen kedisinin miyavlamasına dayanamayan kadın, veterinerin açıklamasıyla ikinci bir şok yaşadı. Kedinin çekilen röntgeninde ayakları, vücudu ve başı dahil olmak üzere tüm vücudunda ağır yaralanma tesbit edilmişti.

Vücudunda 50 mermi olan kedinin, hava tüfeğiyle 50 kere vurulduğu anlaşıldı. Yaralı kediyi tedavi eden veteriner Clare Turner, ‘ Ben böyle birşey görmedim. Kedinin yaşaması mucize’ derken, tüyler ürpertici olay polise intikal etti.

Olayı araştıran polis, kedinin vurulma esnasında kaçmasın diye bağlanmış olabileceğini açıkladı. Roise’nin sahibi Tracy Homan ve üç çocuğu Jordan(12), Ryan(10) ve Chloe(7) yaşadıkları olayı korkunç olduğunu söylerken, ‘ kedimizin başına gelenleri düşünmek bile bizi ağlatmaya yetiyor’ dedi.



 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 12:44:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?