22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Sapık hırsız yakalandı

Karaman'da hırsızlık yapmak için girdiği evlerde değerli eşya bulamayınca kadınların külot ve sütyenlerini çalan kişi, polisin 3 aylık takibi sonrası yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde evlerden hırsızlık olaylarının artması üzerine polis araştırma başlattı. Hırsızlık zanlısı olduğu iddiasıyla 3 aydır takip edilen 25 yaşındaki Zeynel E.'nin Beyazkent Mahallesindeki evine dün akşam polis baskını düzenlendi.

Evde yapılan aramada 17 ayrı evden çalınan 215 adet kadın külodu ile 68 adet sütyen bulundu. Hırsızlık zanlısı Zeynel E.'nin değerli eşya bulamadığı evlerden kadınların iç çamaşırlarını çaldığı ileri sürülürken diğer evlerden çaldığı bin 250 YTL para ile 4 altın yüzük, 1 altın künye, 2 altın bilezik ve cep telefonlarını sattığı paraları da harcadığı belirlendi.

Karaman Emniyet Müdürlüğünde sorgusu devam eden şüphelinin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

Karaman'da kadın iç çamaşırı çalmak suçundan savcılık tarafından ifadesi alınan şahsın, tedavi görmek üzere Adana Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderilmesine karar verildi.


Tedavi görmek istediğini söyleyerek serbest kaldığı kaydedilen Zeynel E., 2 gün sonra polis nezaretinde tedavi görmek üzere Adana Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderilecek. Eşinden de 6 ay önce bu hastalığı yüzünden ayrıldığı öğrenilen Zeynel E'nin tedavisinin ardından mahkemenin devam edeceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2007 Çarşamba 00:52:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?