30
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Serhan ölümle pençeleşiyor!

'Gün'ü karardı!

Grup Gündoğarken'in sevilen sanatçısı Burhan Şeşen'in 26 yaşındaki oğlu ölümle pençeleşiyor. Madde bağımlısı olduğu iddiasıyla hastalığına müdahale edilemeyen Serhan, yoğun bakımda makineye bağlı yaşatılıyor.

Grup Gündoğarken'in solisti Burhan Şeşen'in 26 yaşındaki oğlu Serhan, ölümle pençeleşiyor. 10 gün önce başağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan ve bu süre içerisinde durumunda herhangi bir değişiklik olmayan Serhan, ailesinin isteği üzerine Özel Sema Hastanesi'ne götürüldü.

Kemiği erimiş
Burada yapılan tetkikler sonucu Serhan'ın beyninde ödem oluştuğu ve bunun nedeninin de madde bağımlılığından kaynaklandığı ileri sürüldü. Hastanenin Başhekimi İlyas Akdemir, Serhan'ın kendilerine ateş ve başağrısı ve üst solunum yolu enfeksiyonu tanısı ile getirildiğini ancak hastalığın seyrinin değiştiğini söyledi. Akdemir, Serhan'ın hemen ameliyata alındığını ancak madde bağımlılığı nedeniyle burun kemiği eriği için boğaz ve burundaki tüm mikropların beynine sıçradığını söyledi. Zamanında müdahale edildiği belirtilen Serhan'ın yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikesinin ortadan kalkmadığı ifade edildi. Bu arada Şeşen ailesi "Dua etmekten başka çaremiz yok" dedi.

Takvim
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2008 Pazar 06:29:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cengiz şentürk IP: 88.231.169.xxx Tarih : 30.11.2008 14:21:22

canım kardesim burhann çok üzüldümm çokkk duam serhan için sağlığı için geçmiş olsun duanız kabul olsun serhan ın gene hep yanın da olsun