20
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Şiddetli lodos hayatı felç etti

Kayseri'de öğlen saatlerinde başlayan şiddetli lodos nedeniyle hayat felç oldu.

Futbol sahasında üzerine demir korkuluklar düşen 3 futbolcu yaralanırken, 8 katlı bir binanın çatısı ile bir caminin de minaresi uçtu.

Öğle saatlerinde etkisini göstermeye başlayan şiddetli lodos nedeniyle Kayseri'de hayat adeta durma noktasına geldi. Lodos nedeniyle Vali Nihat Canpolat Stadyumunun kenarında bulunan demir korkuluklar yerinden söküldü. Bu sırada çim sahada maç yapan 3 futbolcu yıkılan demir korkulukların altında kaldı.

Yüksekliği 5 metreden fazla olan demir korkulukların altından çıkartılan oyuncular, olay yerine gelen ambulans ve özel araçlarla hastaneye kaldırıldı. Olayda yaralanan M.E. (13) ve Y.A. (13) Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, durumunun ağır olduğu belirtilen diğer futbolcu M.K. (13) ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Merkez Kocasinan ilçesi Yavuzlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda ise Yavuz Merkez camisinin minaresi de lodos nedeniyle kısmen yıkıldı. Bir diğer olay da Merkez Kocasinan ilçesi Argıncık 2. Cadde üzerinde meydana geldi. 8 katlı bir binanın çatısında bulunan kiremitler rüzgar nedeniyle aşağıya uçtu. Olay nedeniyle çevredeki bazı araçlar zarar görürken, polis ekipleri ise güvenlik amaçlı olarak yolu trafiğe kapattı. Yetkililer şiddetli lodosun süreceğini belirterek vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarılarda bulundu.

 

.
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2008 Cumartesi 18:23:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?