19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Spikerin işadamıyla aşkı mahkemelik

Çık aramızdan kocanla evleneceğim!
Spikere tehdit davası...

Spiker Esra Çevik ile işadamı Kamil Barlın arasındaki aşk farklı bir boyuta taşındı. Bu kez de Nesrin Barlı mahkemeye başvurarak spikerden şikayetçi oldu. Kendisini aldatan eşinden boşanma karşılığında 115 milyon TL tazminat isteyen Nesrin Barlın, bir kez daha mahkemeye başvurarak spiker Esra Çevik'ten şikayetçi oldu. 2002 yılından buyana bir türlü eşini boşamayan Nesrin Barlın, Sarıyer Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak kocasının sevgilisi spiker Esra Çevik'i şikayet etti.


'Sende gurur varsa boşanırsın'

Nesrin Barlı şikayet dilekçesinde, Çevik'in kendisini sürekli telefonla rahatsız ettiğini anlattı ve "Or...., gurursuz, neden boşanmıyorsun? Kamil beni istedi ben onunla evleneceğim sen çık aradan. Sende şu kadarcık bir gurur olsa hemen boşanırsın. Seni son kez uyarıyorum eğer boşanmazsan benim MHP'li dostlarım var, sana gününü gösterecekler. Seni yok edeceğim" dediğini ileri sürdü.


'Asıl mağdur benim'

Nerin Barlı'nın şikayeti üzerine ifadesi alınan spiker Esre Çevik ise iddiaları reddetti. Asıl mağdurun kendisi olduğunu belirten Çevik, Nesrin hanımın kocasından talep ettiği yüksek miktardaki tazminatı alabilmek için böyle bir yola başvurduğunu savundu.

Daha önce spiker dava açmıştı

Spiker Esra Çevik, işadamı Kamil Barlın"ın eşi Nesrin Barlın"a "Adımı internet arama motorlarına yazdırdı. İşimden oldum" diyerek 2007 yılında 50 bin YTL"lik tazminat davası açmıştı.

Hamdiye Esra Çevik, o tarihte mahkemeye başvurarak dava dilekçesinde, üniversite mezunu olduğunu belirtip "mesleki kariyer basamakları"nı nasıl tırmandığını anlattı: “2003 yılında, Denizbank sınavını kazanarak İzmir"den İstanbul"a geldim. Bankacılık sektöründeki başarımdan dolayı, 2005 yılında, "yatırım uzmanı" olarak Citibank Genel Müdürlüğü"nde çalışmaya başladım. Daha sonra, Business Chanel"da "Son Söz" ve "Piyasalar Konuşuyor" isimli programları, son olarak da CNBC-E"de ekonomi haberlerini sundum.” demişti.


 

Milliyet
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 20:06:06
Güncelleme :2 Haziran 2009 Salı 20:18:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?