19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Tarkan'ın ağabeyi kaybolmadı

Şarkıcı Tarkan'ın ağabeyi Hakan Tevetoğlu'nun eşi Birsel Tevetoğlu, bir süredir kendisinden haber alınamadığı öne sürülen eşinin "kayıp olmadığını, sadece Afganistan dışına çıktığını" bildirdi.

Birsel Tevetoğlu, kendisinden haber alınamadığı belirtilen eşi Hakan Tevetoğlu ile telefonla görüştüğünü ifade ederek, "Kendisi şu an Afganistan'ın dışına çıktı. Zannediyorum ya Pakistan veya Özbekistan'da. Kaybolduğu gibi bir şey yok. Dışarıya çıktığı için bir gün ulaşamadılar telefonla. İşle ilgili görüşmesi vardı. Bir gün ulaşamadılar ve telefonunda problem olduğundan dolayı haber veremedi" dedi.
Hakan Tevetoğlu'nun ertesi gün kendisini telefonla arayarak, durumunu haber verdiğini dile getiren Birsel Tevetoğlu, gereken kişilere de "bir problem olmadığını, eşinin sadece ülke dışına çıkması gerektiğini" bildirdiğini anlattı.

Birsel Tevetoğlu, eşinin işle ilgili hiçbir probleminin olmadığını vurgulayarak, Afganistan'da iş yapacakları Hamit Zaher'e, "Hakan ile görüştüm, merak edilecek bir şey yok. 2-3 gün içerisinde Afganistan'a gelecek" dediğini aktardı.



aa
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2006 Çarşamba 12:49:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?