18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Tebrik mektubu şok etti

Nişan hazırlığı yapan Cihan Doğan, belediyeden gönderilen 'evlilik tebriki'ni alınca kayıp kimliğini kullanan şahsın evlendiğini öğrendi

Sabah'ın haberine göre, İstanbul'da bir firmada işletme müdürü olarak çalışan ve geçen yıl kimliğini kaybeden Cihan Doğan (30) tam nişanlanmak üzereyken evine gelen tebrik mektubuyla şaşkına döndü.

Kadıköy Belediyesi'nin gönderdiği Selami Öztürk imzalı mektupta "09.07.2011 tarihinde belediyemiz tarafından kıyılan nikâhınızla ömür boyu mutluluğa imza attınız, sağlık ve mutluluklar dilerim" yazıyordu. Kimliğini kaybettiğini hatırlayınca telaşa kapılan Doğan, "B.S. adında bir kadınla evli olduğunu ve bir çocuğunun bulunduğunu" öğrenince savcılığa başvurdu. Bir yandan kız arkadaşının ailesini evli olmadığına ikna etmeye çalışan Doğan, "Neyse ki nişanlım benden bir an olsun şüphe duymadı" diye konuştu.

'BOŞANINCA EVLENECEĞİZ'

1.5 yıldır tanımadığı bir kadından boşanmak için hukuk mücadelesi veren Doğan, "Kimliğimi ele geçiren K.B.Ö. adlı adamla ilgili 4 tane yakalama kararı var. Kadın da duruşmalara gelmiyor. Çok yıprandım. Boşanır boşanmaz evleneceğiz" dedi. Sahte nikâhın, yeni kimliğini çıkardıktan 5 ay sonra kıyıldığına dikkati çeken Doğan, belediyeye de dava açacağını söyledi.

..
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2012 Çarşamba 10:07:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?