29
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Tehditle korkuttu, tecavüz etti

RTÜK’te çalışan T.B.’nin, sigara içerken gördüğü 13 yaşındaki kıza ‘Babana söyleyeceğim’ tehdidiyle tecavüz ettiği öne sürüldü

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ailece tanıdığı 13 yaşındaki kız çocuğunu sigara içerken yakalayan ve “babana söyleyeceğim” diyerek korkutan T.B. (40) hakkında “cinsel istismarda bulunmak” suçundan 26 yıl hapis istemiyle dava açtı. Memuriyetten de men edilmesi istenen T.B.’nin RTÜK’te çalıştığı öğrenildi.
Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın iddianamesinde, 10 Nisan’da tutuklanan T.B’nin, mağdure G.B.’nin teyzesinin kocası olduğu belirtildi. Sanığın, evine gelen çocuğa “Erkek arkadaşın var mı? Erkek arkadaşınla öpüşüyor musun? Cinsel ilişkiye giriyor musun? Bu ilişkilerden zevk alıyor musun?” diye sorular sorduğu kaydedilen iddianamede, sanığın yalnız kaldıklarında da sürekli yanına oturup mağdureyi rahatsız ettiği kaydedildi.


Sanığın, 2007 sömestr tatilinde deneme maksatlı sigara içen mağdureyi gördüğü ve “Babana söyleyeceğim” diyerek korkuttuğu belirtilen iddianamede, daha sonra mağdureyi, “Benimle birlikte olacaksın” diyerek evine çağırdığı kaydedildi. İddianamede, sanığın, mağdureyi evde tehdit ederek cinsel ilişkide bulunduğu bildirildi.


İddianamede, küçük kızın korktuğu için ses çıkarmadığı, bu olayın birkaç defa daha gerçekleştiği ve sanığın mağdureye, “Babana söyleme, söylersen baban beni döver, hapse girer, annen ile sen bana kalırsın” diyerek, konuşmasını engellediği ifade edildi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2008 Pazar 07:32:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oviraptor IP: 88.245.62.xxx Tarih : 27.05.2008 00:04:55

hüseyin üzmez olayındaki gibi başkalarını yasaklamaya bastırmaya örtmeye yönelik faliyetler içersindeki insanlar nedense kendilerinin sapık dürtülerini bastıramıyorlar.ve sadece erkeklerin sorunu değil 90 lardaki fadime şehin olayı da aynı örtünen kapanan kendini bastırmaya çalışan bir genç kız güdülerini bastıramamıştı bütün şeyhlerin hayır duasını almıştı