22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

'Tek dileğim kardeşimin iyileşmesi'

İzmir'de polislerin dur ihtarına uymadığı gerekçesiyle vurularak yaralanan ve yoğun bakıma alınan Baran Tursun'un ablası Şelale Tursun, kardeşinin iyileşerek ayağa kalkacağına inandığını söyledi.


Doktorların "umut yok" demesine karşın umuduğunu hiç kaybetmediğini ifade eden acılı abla Şelale Tursun, kardeşinin iyileşeceğine inandığı için ayakta kalabildiğini belirtti. Acılı abla, "Kardeşimle aynı durumda olup da 40 gün yatan, sonra kendi kendine uyanan insanlar varmış. Burada sürekli bize bunları anlatıyorlar. Benim de burada tek tesellim bu. Yatsın yatabildiği kadar ama ne olur bir kere kalksın. Adaklar adadık. 200 tane kurban adağımız var. Bugün 2 tanesini kestik. Dualar ediyoruz sadece.
Kardeşimin beyninde kurşun var şu an. Ben sadece birilerinin bir şeyler yapmasını istiyorum" dedi.


Öte yandan, Ege Üniversitesi Hastanesi önünde Baran Tursun'dan iyi bir haber bekleyen arkadaşları ve ailesi, Baran Tursun'un çekilmiş son görüntülerini izleyerek iyileşmesi için dua ediyor. Baran Tursun'un arkadaşlarıyla birlikte çekilen son görüntülerinde, arkadaşlarıyla şakalaşarak mutluluk kahkahaları attığı görülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2007 Çarşamba 02:43:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cihan altıntop IP: 88.234.47.xxx Tarih : 28.11.2007 03:15:12

inşallah iyileşir.ve sağlığına kavuşur.allahtan ümit kesilmez.