28
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Terörün vahşi yüzü

Esenler'de dün akşam İETT otobüsüne PKK yandaşları tarafından yapılan molotofkokteylli saldırıda hayatını kaybeden 3 kişiden 2 kız kardeşin cenazeleri, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Kardeşlerden biri bir ay sonra evlenecekti.

Adli Tıp Kurumu'na sabah saatlerinde gelen Sinem Özkan (18) ile kardeşi 23 yaşındaki Sibel Özkan'ın (yanda) yakınları, cenaze işlemlerinin bitmesini bekledi.

Gazetecilere Sibel Özkan'ın nişanlı olduğunu ve gelecek ay gerçekleştirilmesi planlanan düğün nedeniyle hazırlık yapıldığını anlatan yakınları, Sinem Özkan'ın ise Açıköğretim Fakültesi'nde öğrenim gördüğünü bildirdiler.

Özkan kardeşlerin yakınları, Mehmet-Hanife Özkan çiftinin diğer çocuklarından birinin askerde, bir kızlarının ise evli olduğunu ifade ettiler.

Yüzyıl Mahallesi'nde oturan Sinem ve Sibel Özkan kardeşlerin cenazeleri daha sonra Adli Tıp Kurumu morgundan alındı.

Olayda hayatını kaybeden Zülbiye Karasu'nun (62) cenazesini almak için de yakınları Adli Tıp Kurumu'na geldi. Karasu'nun cenazesinin Tekirdağ'da toprağa verileceği bildirildi.

Oruç Reis Mahallesi Gazi Caddesi'nde yan yol üzerinde dün akşam 3 kişinin ölümü ile sonuçlanan olayda, Ayşe Gökkuş da yaralanmıştı.

aa
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2006 Pazartesi 15:25:56
Güncelleme :3 Nisan 2006 Pazartesi 15:29:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?