15
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Turizmin CEO'ları geliyor

Dünyanın en büyük turizim operatörleri ve turizm işletmelerinin CEO'ları İstanbul'a geliyor

Dünyanın en büyük turizim operatörleri ve turizm işletmelerinin CEO ve üst yöneticilerinden oluşan bir grup 12 Aralık'ta Ela Qualty Resort tarafından düzenlenecek Lüks Tatil Ürünleri Kongresi için İstanbul'a geliyor.

Ela Qualty Resort, Lüks Tatil Ürünleri Kongresi'nin tanıtımını 23-25 Kasım 2007'de İstanbul'da gerçekleşecek Travelextra Incentive Fuarı'nda yapacak. WOW Fuar alanında gerçekleşecek Travelextra'da, İstanbul'un en ilginç otellerinden biri olarak gösterilen Antik Otel, yurtdışından gelecek konukları ağırlayacak.

Antik Otel Genel Müdür ve Turob Y.K Üyesi Sevda Yılgaz Antik Otel'in altında bulunan 1.500 yıllık kalıntıların içerisindeki Cisterna'da yabancı konuklara bir yemek verecek. Ela Resort, Rixos Hotels, Adam & Eve, Sera Hotel, Majesty Otel, Justinano Hotel, Richmond Nua , Korel Thermal, Limak Hotel, Antik Hotel, Holiday Inn, Incenta Turizm, Vip Turizm, İda Danışmanlık, Thermalium Event gibi bazı isimlerin de katıldığı Fuar'da Ela Resort da düzenleşeceği kongrenin bilgilerini yerli ve yabancı firmalarla paylaşacak.

ajanslar
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2007 Pazartesi 12:26:59
Güncelleme :29 Ekim 2007 Pazartesi 12:36:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?