22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Tutuklu sanıklar, hakime yalvardı!

Samsun'da kalbinden bıçaklanarak öldürülen dolmuş şoförünün katil zanlıları, tutuklu olarak yargılandıkları mahkemede hakime yalvararak okumak ve askere gitmek istediklerini belirterek, tahliyelerini istediler.


Kadıköy Mahallesi Selimiye Sokak'ta 2 yıl önce meydana gelen olayda, askerde yeni geldiği öğrenilen dolmuş şoförü Necati Bilginoğlu'nu (21) kalbinden bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan Şeydi Ş. (23) ile olay sırasında yanında bulunan Recep Ş'nin (20) Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmalarına devam edildi.

Okumak istediğini belirten Seydi Ş. ile askere gitmek istediğini belirten Recep Ş., hakime yalvararak tahliyelerini istediler. Şeydi Ş., " Olay günü bana saldırıp darp ettiler.
Ben de kendimi korumak istedim. Yaralandığıma dair raporları var. Adalete sığınıyorum. Okumak için beni serbest bırakmanızı istiyorum" dedi.


Recep Ş. ise "Vatani görevimi yapmak üzere Kasım ayında askere gitmek istiyorum. Ne olur beni serbest bırakın" diye konuştu.


Mahkeme heyeti tutuklu sanıkların tahliye talebini kabul etmeyerek tutuklu hallerinin devamına karar verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

İha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2007 Perşembe 20:39:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?