27
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Üç boyutlu erkek çamaşırı

Bursa'da bir firma, yaz aylarında erkeklerin rahat etmelerini sağlamak için üç boyutlu anatomik iç çamaşırı üretti.
Bursa Geyve Han'da faaliyet gösteren Libox Tekstil, tasarımı tamamen kendileri tarafından yapılan ağlı özel bir külot imal etti. Firma sahibi Namık Uğurlu, özellikle yaz aylarında erkeklerin ter ve ciltteki diğer unsurlardan dolayı dar sliplerden rahatsızlanmasını ortadan kaldırmak için bu yeni ürünü geliştirdiklerini söyledi.
İlk olarak hacca gidenlerin kullandığı yeni tarz iç çamaşırlarının büyük beğeni topladığını belirten Namık Uğurlu, "Normal erkek iç çamaşırından farklı olarak ağ kısmı bulunuyor. Ayrıca iki farklı uzunluktaki iç çamaşırlarında dize kadar uzayan iç donları da yaptık. Böylece yaz aylarında erkeklerin en önemli sıkıntıları olan pişik, mantar gibi cilt hastalıklarının ve kaşıntıların ortadan kaldırılmasına da yüzde 100 pamuk bu yeni ürünümüzle büyük bir katkı sağlayacağız" dedi.
Ayrıca firma anatomik şort ürünün dışında, özel bir madde bulundurması sebebiyle ayaktaki koku ve mantar oluşumunu engelleyen hijyenik çoraplarda geliştirdi. Ürünler hakkında libox@mynet.com adresinden detaylı bilgi alınabilir.
.
Yayın Tarihi : 5 Mart 2006 Pazar 21:34:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?