19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Üç çocuk annesi arkadaşıyla birlikte kayıp

Üç çocuk annesi Serpil Vardi ile yakın arkadaşı Candan Köprücü, 12 gün önce esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Serpil Vardi’nin eşi Kenan Vardi "Çocuklarım ve ben hayatından endişe ediyoruz" dedi.

BİNA havalandırma sistemleri yapımıyla uğraşan Kenan Vardi, 21 yıllık eşi Serpil Vardi’yi (36), 7 Mart’ta saat 12.00 sıralarında Büyükçekmece’deki evlerinden alarak, ailece de görüştükleri çocukluk arkadaşı Adnan Köprücü’nün eşi Candan Köprücü’nün (38) Bağcılar’daki evine bıraktı.

Bu Kenan Vardi’nin eşini son görüşüydü. İki yakın arkadaş o gün muayene için sağlık ocağına gitmeyi planlıyordu. Saat 13.30 sıralarında evden çıkan Vardi ve Köprücü, planladıkları gibi Yıldırım Mahallesi Sağlık Ocağı’na giderek muayene oldular.

TEDİRGİN BEKLEYİŞ

Adnan Köprücü, saatler 15.00’i gösterdiği sırada eşi Candan Köprücü’yü cep telefonundan aradı. Ancak telefonun kapalı olması nedeniyle eşine ulaşamadı. Akşam saatlerine kadar eşini telefonla aramaya devam eden Köprücü, tüm aramalarına rağmen eşine ulaşamayınca Kenan Vardi’yi arayarak durumdan haberdar etti.

Eşlerinin dönmesini veya onlardan gelecek bir haberi tedirginlik içinde geç saatlere kadar bekleyen iki çocukluk arkadaşı, gece yarısı olduğunda soluğu polis merkezinde aldı. Polise eşlerinin eve gelmediğini ve onlardan haber alamadıklarını bildiren Kenan Vardi ve Adnan Köprücü sabah saatlerinde de savcılığa başvurarak durumu bildirdi.

PROBLEMİMİZ YOKTU

İki kadından bugüne kadar haber alınamadı. Üç çocuğuyla çaresizlik içinde beklediklerini söyleyen Kenan Vardi, "Polis dahil herkesin aklına ilk olarak eşimle aramızda bir problemin olabileceği geliyor. Eşimin beni ve çocuklarını terk etmiş olabileceğini düşünüyorlar. Bunu yapması için hiçbir sebep yok. Ekonomik veya ailevi bir problemimiz bulunmuyor. Çocuklarını da dünyadaki her şeyden çok sever. Beni terk etmiş olduğunu düşünsek bile onları geride bırakıp hiçbir yere gitmez. Gittikleri sağlık ocağından sonra onu bir daha gören olmadı. Çocuklarım ve ben hayatından endişe ediyoruz" diye konuştu. Arkadaşının eşi Candan Köprücü’nün dışarı çıktıkları gün kollarında ve boynunda fazla miktarda altın takı bulunduğunu da belirten Vardi, "O takıları çalmak için kaçırılmış olabileceklerini düşünüyorum. Kaybolduğu günden beri hastaneleri ve morgları dolaşarak izini bulmaya çalışıyorum. Aynı durum çocukluk arkadaşım Adnan’ın eşi için de geçerli" dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 19 Mart 2006 Pazar 02:40:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?