17
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Ünlü yıldızların ilginç lakapları

Ankara - "Pitbul, gitar, kedi kadın, siyah panter, duvar, bal arısı"...

İlk bakışta birşey çağrıştırmayan bu kelimeler, sinema, müzik ve podyum dünyasının birbirinden ünlü isimlerine ait lakaplar. Ünlülerin internet sitelerinde yer alan bilgiler, onların yakın çevrelerinde ilginç takma isimlerle anıldığını ortaya koydu. Buna göre, işte bazı ünlülerin lakapları:
-Nicole Kidman (Nic): Ünlü yıldızın isminin kısaltması olan "Nic", özellikle eski eşi Tom Cruise tarafından sıkça kullanılıyordu.
-Naomi Campbell: Dünyaca ünlü siyah mankene önce yakın çevresi, şimdi tüm dünya "Siyah Panter-Black Panther" diyor.
-Brad Pitt: Sinema dünyasının ünlü aktörü Brad Pitt’in lakabı lise yıllarından kalma. Halen eşi aktris Jennifer Aniston ve yakın arkadaşlarının kullandığı bu lakap, soyadından esinlenilerek konulan "Pitbul".
-Angelina Jolie: Her ne kadar "Kedi Kadın-Catwoman" denildiğinde akla artık Halle Berry gelse de arkadaşları Angelina Jolie’yi bu lakapla çağırıyor. Yemyeşil gözleri ve delici bakışlarıyla kediyi çağrıştıran güzel yıldızın bir başka takma ismi de "Angie".
-Jennifer Lopez: Magazin dünyasında "J.Lo" takma ismiyle tanınan Lopez’in bir başka lakabı da ünlü olmadan önceki yıllarından kalma. Şöhrete kavuşmadan önce bir spor salonunda dans dersleri veren sanatçıya öğrencileri vücut şeklinden esinlenerek "Gitar-La Guitarra" dedi.
-Britney Spears: Genç şarkıcının arkadaş çevresindeki ismi "Brit".
-Julia Roberts: Şu günlerde ikiz bebek annesi olmanın mutluluğunu yaşayan "Julie Fiona Roberts"ın lakabı uzun yıllardır "Jules".
-Bruce Willis: Arkadaşlarının "Bruno" dediği aktör, bu isimle albüm bile çıkardı.

AA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2004 Çarşamba 10:12:07
Güncelleme :1 Aralık 2004 Çarşamba 10:17:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?