24
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Yasak aşk intiharla bitti

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'nde ikisi de evli olan sevgililer, aşklarına çözüm bulamayınca intihar etti. Edinilen bilgiye göre, olay Yeşiltepe Köyü Çay mevkiinde sabah saatlerinde meydana geldi.

İddiaya göre, evli ve iki çocuk annesi olan Filiz Erbaş (28) 4 gün önce, evli ve 2 çocuk babası olan Hüseyin Özkaya (35) ile birlikte kaçtı. Hüseyin Özkaya'ya ait 45 H 1556 plakalı özel otomobille üzüm bağına gelen iki aşık aşklarına çözüm bulamayınca Özkaya'ya ait ruhsatsız tabancayla intihar etti. Sabah saat 08.00 sıralarında üzüm bağına çalışmaya gelen Hüseyin Özkaya'nın eşi Ayşe Özkaya, bağın içindeki kendilerine ait arabada eşini kanlar içerisinde görünce çevreden yardım istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Sarıgöl Jandarma ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerinden sonra iki aşığın birlikte intihar ettikleri ortaya çıktı.

Savcı iki cesedi incelenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Hüseyin Özkaya'nın eşi Ayşe Özkaya, bağın içindeki kendilerine ait olan arabayı görünce aracın yanına gittiğini söyleyerek, "Biz çok mutluyduk neden böyle oldu bilemiyorum. Eşimi ve yanındaki bayanı uyandırmaya çalıştım ama bir de baktım ki üzerlerinde kan vardı. Çevreden yardım istedim. Sonra jandarmayı haberdar ettim" dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2005 Salı 22:47:22
Güncelleme :3 Ağustos 2005 Çarşamba 01:04:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?