16
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Yasak aşkının karısını çekemedi

Evli sevgilisi E.Ü’nün (32) karısını oyuncak tabanca ve tencere ile öldürmeye teşebbüs eden Dilek A.(28) 20 yıla kadar ağır hapis cezası istemiyle yargılanacak.

Ankara Cumhuriyet Savcısı Mehtap Öğeç’in hazırladığı iddianameye göre, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu E.Ü’nün karısı N.E’yi (35) aşklarının önündeki tek engel olarak gören Dilek A, N.E’yi öldürmek için korkunç bir plan hazırladı.

Cinayete intihar süsü vermeyi planladı ve bunun için sevgilisinin karısı N.E. ile arkadaşlık kurdu. N.E’yi takibe alan Dilek A, kadının çocuklarını okula götürmek üzere evden çıktığı bir sabah, evlerine gizlice girerek kapının arkasına gizlendi. Eline parmak izi bırakmamak için ameliyat eldiveni takan Dilek A, yatak odasında bulunan şifonyer üzerine bir tencere ile fular koydu. Dilek A. eve dönen N.E’yi oyuncak tabanca ile tehdit ederek yatak odasına götürdü. Dilek A, şifonyer üzerindeki fularla N.E’nin ağzını kapattırdı. Dilek A, bir kağıda, "Herkesten ve her şeyden bıktım N.E." diye yazdırdıktan sonra yatağa yatmasını istedi.

Öldürüleceğini düşünerek kaçmaya çalışan N.E, dış kapıya doğru koşarken, Dilek A. tencereyi kadının kafasına defalarca vurdu. Kanlar içinde kalan N.E, kapıyı açıp bağırınca apartman görevlisi P.K. kaçmaya çalışan Dilek A’yı bodrumda yakaladı. Savcı Öğeç’e ifade veren Dilek A, N.E’nin kocasıyla ilişkisini öğrendiği için kendisine saldırdığını ileri sürdü. Savcı Öğeç, Dilek A’nın "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2007 Cuma 16:59:40
Güncelleme :23 Kasım 2007 Cuma 17:01:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?